Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Malevijn van Heisterbach

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Malevijn van Heisterbach
Sporenzoeker


Joined: 17 Oct 2004
Posts: 21

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 12:17 pm    Post subject: Malevijn van Heisterbach Reply with quote

Emailadres:Malevijn@hotmail.com

Karakters Naam:Malevijn van Heisterbach

Geslacht:Man

Ras:Mens

Leeftijd:20

Beroep:Edelman, ridder en landheer van het landgoed Heisterbach (Onyxadel)

Uiterlijk:Lang blond haar dat glanzend geborsteld achter zijn oren gedragen wordt. Blauwe, heldere ogen en een lach als uit een tandpasta reclame. Hij draagt een tuniek met daarop het wapenschild van de Van Heisterbachs, Deze tuniek verbergt zijn malienkolder voor het grootste deel. Over zijn schouders draagt hij een bosgroene mantel om zijn verbondenheid met de Onyxadel aan te geven. Zijn handschoenen zijn van soepel hertenleer en zijn broek is van stevige zwarte katoen. Aan zijn voeten draagt hij soepele rijlaarzen die tot halverwege zijn onderbenen reiken; daarin draagt hij een jachtdolk. Aan zijn zijde hangt een langzwaard in een sierlijk bewerkte schede. Het zwaard ziet er glanzend nieuw uit. Een Raganorcker zou het herkennen als een replica van het zwaard van Merantor de Doler uit de legenden.

Karakter/persoonlijkheid:Malevijn is een jongeling. Zijn hoofd zit vol met Hoofse idealen en grootse plannen. Hij heeft idealen met hoofdletters. Ondanks zijn jeugd draagt hij de verantwoordelijkheid voor het landgoed Heisterbach. Hij heeft een goed en nobel hart, maar zal alles doen om de eer van zijn huis hoog te houden.

Verleden:Malevijn werd geboren in de fortificatie in de Wilde Wouden die men spottend het Onyx koninkrijkje noemt. Zijn vader was op dat moment in strijd met de spinelfen en de vrouwen en kinderen van de Onyx edelen hadden zich teruggetrokken in de burcht. Het was een zwoele zomernacht, maar de lucht was vervuld van strijdkreten en brandlucht. Later bleek zijn vader in de slag te zijn omgekomen. Zijn moeder was ontroostbaar, maar had de zorg voor een hoeve, drie dochters en een pas geboren zoontje. Ze keerde terug naar de hoeve en regeerde deze samen met de oude Major Domus totdat Malevijn de leeftijd had bereikt waarop hijzelf het bestuur kon overnemen. Van jongs af aan is Malevijn opgevoed om te besturen, te beheren en te verdedigen wat van hem is. Hij is opgevoedt met de ridderidealen zoals die door de minstrelen en barden die de burcht aandeden hem werden voorgehouden. Wolfhart Drakendoder en Merantor de Doler zijn zijn grote voorbeelden en er is hem veel aan gelegen om ooit zelf ook een legende te worden. Vanaf zijn 18e trok zijn moeder zich steeds meer in zichzelf terug. Zijn drie oudere zussen zorgen zo goed en zo kwaad als het gaat voor haar, maar de vochtige muren van de hoeve en de continue dreiging van de spinelfen doen de gezondheid van de vrouw geen goed. De Major Domus helpt Malevijn nog een beetje om de hoeve te runnen, maar veel kan hij al zelf. Recentelijk is Malevijn tot ridder geslagen. Hij ziet deze gebeurtenis als een grote stap in zijn leven. Nu is de tijd gekomen om waar te maken waarvoor hij denkt dat hij geboren is. Zijn drang tot grote daden, die hij tot nu toe steeds in toom heeft gehouden, is gewekt.

Andere kenmerken/opmerkingen:Malevijn is een charmante jonge knaap. Weinig dames zullen zijn opmerkelijke een beetje scheel staande ogen en zijn gevoel voor flair vergeten.
_________________
Voor eer en gerechtigheid
Back to top
View user's profile Send private message
Leona
Nachtdwaler


Joined: 10 Nov 2004
Posts: 109
Location: Perth, West-Australie

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 9:56 pm    Post subject: Reply with quote

...Malevijn wie??... Doesn't ring a bell Razz

Maar vertel me alles over Wolfhart Drakendoder en Merantor de Doler! Als Aza lucht krijgt van een goed verhaal, dan ben je verloren...

Leona
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Galliminus
Leeuwenhart


Joined: 02 Feb 2002
Posts: 818
Location: Raganorck Kasteel

PostPosted: Thu Nov 25, 2004 9:43 am    Post subject: Reply with quote

Welkom in Raganorck!

Mocht je willen lezen aan welke regels je gebonden bent voor het rollenspel, dan raad ik je nog aan de "Basisregels voor Raganorck" en "Roleplaying vragen en antwoorden" en "Wat te doen met drows & draken?" te lezen. Al deze info staat in de draad "De raad der wijzen" , waar zich nog meer nuttige informatie bevindt. Neem a.u.b. even de tijd om die draad te lezen! Voor wat meer achtergronden over de stad Raganorck, bezoek dan eens "Raganorck voor dummies", waar in het kort de situatie in de stad wordt geschetst voor beginnende spelers. Lees ook eens de rest van de website. Als je nog vragen hebt over de werking van het forum zelf, ga dan naar de FAQ. De voertaal op het forum is het Nederlands. Dus geen Engelse woorden/namen en begrippen gebruiken. Neem even de moeite om daar op te letten en het aan te passen.

Verder is het erg makkelijk voor de lezers van je berichten als ze je karakter een beetje kunnen volgen. Als je dus van draad wisselt, is het handig om onderin je post te vermelden waar je naartoe gaat en bovenin je eerste post in de nieuwe draad te vermelden waar je vandaan kwam.
Bijvoorbeeld:
- ((Lupijn naar: "Gannon: de hoofdstraat >> Op straat"))
- ((Lupijn vanuit: "De Tien torens >> De toren van Geschiedenis"))


Veel spelplezier!
_________________
Galliminus dan Maros, Kapitein in het Adellijke Regime van Raganorck.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group