Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nalani

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Leana Terived
Nachtdwaler


Joined: 16 Jan 2003
Posts: 333

PostPosted: Thu Nov 18, 2004 4:08 pm    Post subject: Nalani Reply with quote

Emailadres: leana_terived@hotmail.com

Karakters Naam: Nalani Therifazalt

Leeftijd: bijna 2 jaar

Geslacht: Vrouw

Ras: Mens

Beroep: Geen

Uiterlijk: Net als haar moeder heeft Nalani twee grote bruine ogen die nieuwsgierig de wereld in kijken. Haar lichtbruine haar ligt in kleine krulletjes over haar hoofd en zal later duidelijk zulk haar worden als haar moeder heeft, al is het iets donkerder.
Nalani heeft haar vaste zitplekje op haar moeders heup, waar ze de wereld prima kan bekijken en meestal op haar leeftijdsgenoten neer kan kijken, iets dat ze geweldig vindt om te doen. De kleding van Nalani is vaak blauw, wegens onbekende redenen, maar of het nou knalpaars of lichtgroen is, het deert haar niet.

Karakter/persoonlijkheid: Nalani houdt erg van knuffels krijgen. Mensen die alleen maar bezig zijn met haar vertroetelen alsof ze een pop is, verafschuwt ze, al heeft ze nog niet in de gaten hoe ze dat kan aantonen. Ze is als de dood voor honden, omdat het zulke verschrikkelijke beesten zijn. Dit heeft ze ervaren toen er een keer niet op haar werd gelet en een hond haar ondersteboven liep.

Verleden: Over het verleden van Nalani is erg weinig te zeggen, want ze leeft nog niet zo lang. De dood van haar vader heeft ze wel meegemaakt, maar ze heeft er niets van onthouden. Haar moeder knuffelde haar soms bijna plat, als die weer moest huilen om haar echtgenoot, maar daar heeft ze ook weinig aan overgehouden, hooguit een naar zout smakende jurk. Toen ze ongeveer anderhalf jaar oud was, was ze met haar moeder op bezoek bij de buurvrouw. Die had een hond, maar Nalani wist niet wat het was. Ze speelde gewoon met de hond en trok hem vrolijk aan zijn staart en prikte hem in zijn neus, maar de hond, die dat niet leuk vond, liep over haar heen en liet haar in tranen achter. De buurvrouw was geschokt over het gedrag van de hond, die was altijd lief tegen kinderen, ook al trokken ze hem heel hard aan zijn staart. De buurvrouw probeerde Nalani te troosten door haar te knuffelen en zacht in haar neus te knijpen, maar Nalani vond dat niet leuk en beet de buurvrouw in haar vinger.

Andere kenmerken/opmerkingen: Mensen die in Nalani’s neus knijpen, worden gebeten.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group