Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

DE TAVERNE

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Raganorck Forum Index -> De Taverne
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Samara Jalaya
Hare Koninklijke Grilligheid


Joined: 03 Feb 2002
Posts: 663

PostPosted: Sun Oct 10, 2004 7:59 pm    Post subject: DE TAVERNE Reply with quote

De Taverne is al sinds tientallen jaren het familiebezit van de familie Kraakwater. Vijfentwintig jaar geleden nam Valiant Kraakwater de zaak over van zijn vader en sindsdien is hij er de waard. Vaker gezien is echter zijn vrouw Mathilde, een kleine, tengere vrouw met een rond, vriendelijk gezicht en lange grijze haren. Haar openheid, vrolijkheid en kordaatheid hebben haar tot het gezicht van de Taverne gemaakt en Valiant weet dat het dankzij haar charme is dat er zo'n grote groep vaste bezoekers is. Zelf houdt hij zich meer achter de schermen bezig: hij onderhoudt de contacten met de handelsgilden en regelt de zaken die er zoal in een Taverne te regelen vallen. Valiant staat bekent om zijn vriendelijke, zakelijke uitstraling. De rondbuikige man met het rode haar is altijd in voor een praatje en er wordt zelfs gefluisterd dat hij een meester is in het hanteren van de strijdhamer... Tenslotte mag ook Danya niet vergeten worden. Dit meisje verloor reeds op jonge leeftijd haar ouders en werd liefdevol opgevangen door de kinderloze Kraakwaters. Sinds enkele jaren werkt zij als kamermeisje en serveerster in de Taverne en met haar vrolijke bruine krullen en naïeve, open kijk op de wereld brengt zij iedere avond de Gelagkamer tot leven.

De Taverne is een zeer geschikte plaats om te overnachten. Een kamer kost u gemiddeld twee zilverlingen, voor evenveel stuivers wordt een volledige warme maaltijd verzorgd. Bier, wijn en andere locale specialiteiten zijn op aanvraag te verkrijgen aan de Toog.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Raganorck Forum Index -> De Taverne All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group