Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Walefrid van de Hoeve Barnsteen

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Martys Brendarion
Nachtdwaler


Joined: 09 Jun 2003
Posts: 118

PostPosted: Mon Jun 09, 2003 1:04 pm    Post subject: Walefrid van de Hoeve Barnsteen Reply with quote

Emailadres: blessed_uriel@hotmail.com
Karakters Naam: Walefrid van de Hoeve Barnsteen
Geslacht: Man
Ras: Mens
Leeftijd: begin 20
Beroep: Adelborst
Uiterlijk: Wel doorvoed, erg weldoordvoed neigend naar corpulentie en dat al op jonge leeftijd. Hij heeft ravenzwart haar dat kort geknipt is naar de huidige mode. Hij draagt meestal jagerskleding van een rijkversierde groene stof over een leren harnas. Verder heeft hij een lang zwaard aan zijn gordel hangen en enkele dolken in zijn riem gestoken. Hij loopt op soepele laarzen. Zijn neus heeft de vorm van een aardappel en hij heeft kleine varkensoogjes.
Karakter/persoonlijkheid: Agressief, arrogant en vooral een herrieschopper en drinkebroer. Hij houdt van feesten en heeft lak aan alle regels die hij niet zelf heeft opgesteld. Hij weet donders goed wat zijn rechten zijn en staat er dan ook op dat alle lagere wezens, het plebs, doen wat hij zegt.
Verleden: Hij is de zoon van de Oude Adelbert. Adelbert was een van Dearc`s getrouwen in de tijd dat deze het Wilde Wouden veroverde op Onyx Nachtstorm. In ruil hiervoor kreeg Adelbert de hoeve Barnsteen in leen. Adelberts huwelijk was geen gelukkig huwelijk, maar leverde hem wel enkele kinderen op. Slechts een ervan overleefde het eerste levensjaar. Dat was Walefrid. Zijn vrouw overleed in het kraambed bij de geboorte van deze jongste zoon en Adelbert heeft Walefrid dit altijd kwalijk genomen. Walefrid werd opgeleid door zijn vader om zijn Hoeve met strakke hand te runnen. Toen Walefrid ouder werd verzamelde hij een aantal vrienden om zich heen en samen met hen haalde hij allerlei gemene streken uit. Niemand kon de zoon van de heer echter tegenhouden en zo groeide de streken uit tot regelrechte kwaadwillende acties. Walefrid wentelde zich in zijn macht en feest erop los. Daarbij niet schuwend om de boerenbevolking van de hoeve en haar omstreken uit te persen en te misbruiken voor zijn persoonlijke pleziertjes.
Andere kenmerken/opmerkingen: Al met al geen leuk gezelschap. Zijn vrienden zijn van een dergelijk allooi maar Walefrid is overduidelijk de kwade genius van het stel. Zijn vrienden zijn meer domme kracht figuren die zich door Walefrid`s charisma hebben laten inpakken.

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group