Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Brennar Zonnewende

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Brennar Zonnewende
Sporenzoeker


Joined: 01 Jun 2003
Posts: 9
Location: Emmen

PostPosted: Sun Jun 01, 2003 5:35 pm    Post subject: Brennar Zonnewende Reply with quote

Emailadres:Hashhead64@hotmail.com
Karakters Naam: Brennar Zonnewende
Geslacht: Man
Ras: Mens
Leeftijd: 35
Beroep: Schrijnwerker

Uiterlijk: Hij heeft lange bruine krullen, diep bruine ogen, een kleine scheef staande neus en licht vergeelde tanden. Meestal heeft hij zijn werkkleding aan dat bestaat uit een lerenschort en een riem met daaraan gereedschap, verder draagt hij daarbij een wit hemd met blauwe verticale strepen en een stoffige bruine broek. Zijn nette kleren bestaan uit een iets te krap zittend vest geel bruin van kleur, de broek die erbij hoort is al enkele malen versteld en vertoond hier en daar wat slijtage plekken, deze is donker groen van kleur.

Karakter/persoonlijkheid: Hij heeft een zakelijk karakter, wat wil zeggen dat hij niet graag om dingen heen draait en een hekel heeft aan mensen die liegen en hun beloftes niet nakomen. Verder is hij een vriendelijk man en kan hij het goed worden met kinderen.

Verleden: Hij heeft het vak van schrijnwerken van zijn vader geleerd die het weer van zijn vader had geleerd. Na de lange jaren van leren mocht hij eindelijk zijn meesterwerk maken, wat een fraai bewerkte houten stoel werd voor een rijke edelman. Hoewel hij hiermee zijn meestertitel had behaald bleef hij nog bij zijn vader in de werkplaats werken. Hij zou zijn vader enkele jaren later opvolgen in het familie bedrijf.
Dit is nu 6 jaar geleden en het bedrijf draait beter dan ooit te voren.

Andere kenmerken/opmerkingen: Brennar heeft een leerling in dienst genomen naast de knechten die al in de werkplaats werkten en door zijn vader opgeleidt waren. De jongen heette Frederick van Gelen maar Brennar noemde hem Kras. Hoewel de jongen talent had maakte hij nogal eens fouten, wat resulteerde in een lelijke kras op het werk, vandaar de bijnaam.
Een flink aantal jaren geleden is hij begonnen met het restauratie werk aan een toren in het woud, zijn vader had hem de klus toegewezen omdat hij een aantal jaren bouwkunde had gestudeerd in de Toren der Wijsheid. En hoewel hij een vriendschap met de eigenaar van de toren had opgebouwd had het werk een groot aantal jaren stil gelegen. Tot op recente datum was enige reactie van de eigenaar uitgebleven. Nu zijn hulp opnieuw is ingeroepen bij het werk ziet hij uit naar het werk.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group