Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Desey

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Leana Terived
Nachtdwaler


Joined: 16 Jan 2003
Posts: 333

PostPosted: Wed Apr 02, 2003 5:01 pm    Post subject: Desey Reply with quote

Emailadres: els@waterviolier.nl

Karakters Naam: Desey

Geslacht: Vrouw

Ras: Mens, en misschien elf.

Leeftijd: 14

Beroep: Vervelen, nee, later wordt ze misschien bard, als ze haar moeder zo ver krijgt.

Uiterlijk: Desey is met haar 1.60 niet een van de grootsten. Ze heeft lang, bruin haar en grote, bruine ogen waar lange, zwarte wimpers boven zitten. Desey ziet er anders uit dan andere mensen, ze heeft hoge jukbeenderen en vage amandelvormige ogen. Qua kleding verafschuwt haar moeder haar; ze heeft vaak kleding aan die haar moeder veel te 'mannelijk' vindt. Vaak heeft ze een kuitbroek aan en een simpele hes of een mouwloos jack. Schoenen draagt ze nooit, die beletten haar om gemakkelijk te bewegen. Ze heeft altijd blote voeten en heeft een dun, zilveren enkelbandje om als enig sieraad. Haar wapen is een kleine dolk die ze haast niet gebruikt om mee te doden. Desey's haar is meestal makkelijk naar achter gevlochten of geknoopt, zodat het haar niet in de weg zit.

Karakter/persoonlijkheid: Desey heeft een niet al te geduldig karakter. Als ze iets doet, moet het snel goed gaan. Ze tekent dus weinig en schrijven kan ze wel, maar vindt ze niet leuk. Vaak is ze snel geprikkeld maar verder is ze erg vaak vrolijk, ze houdt van zingen en zo hard mogelijk rennen. Als ze bij elven in de buurt is, voelt ze alsof ze bij verre familie is gekomen. Desey kan het niks schelen als iemand haar verafschuwd, ookal is het haar moeder. Desey's liefde voor dieren valt meteen op. Als je een dier bij je hebt f je bent met haar in gesprek, slaat ze jou over en gaat tegen het dier staan praten. In de Wilde Wouden heeft ze al een paar konijnen en een jong hertje die haar vertrouwen.

Verleden: Desey heeft een saai leven gehad. Ze moest bij haar opa, Lupint Pompatel, leren schrijven en tegen de zin van haar moeder heeft ze ook ontdekt dat ze een geweldige fantasie heeft en heel goed verhalen kan vertellen. Haar hele leven heeft Desey in Raganorck gewoond en nooit heeft ze in de Wilde Wouden een voet mogen zetten. Nu loopt Desey soms gewoon van huis weg om dan dagenlang in de Wilde Wouden te blijven.

Andere kenmerken/opmerkingen: Desey is er zeker van dat verre familie van haar elfs is, net als bij haar vader, dus beledig nooit de elven in haar bijzijn, anders vliegt ze je direct aan.

Edited by: Leana Terived at: 4/2/03 7:06:30 pm
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Leana Terived
Nachtdwaler


Joined: 16 Jan 2003
Posts: 333

PostPosted: Wed Apr 02, 2003 5:08 pm    Post subject: Re: Desey Reply with quote

Kheb eventjes een paar dingetjes verandert, kan zijn dat ik nog iets verander want ik heb dit karakter op papier geschreven maar het papier kwijt geraakt... Als ik het op niuw vind, pas ik alles aan wat nodig is.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group