Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Valentijn Priester van de Ene

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Uriel
Dromenvanger


Joined: 17 Oct 2002
Posts: 1179
Location: Utrecht

PostPosted: Mon Jan 20, 2003 10:41 pm    Post subject: Valentijn Priester van de Ene Reply with quote

Emailadres: blessed_uriel@hotmail.com

Karakters Naam: Valentijn (oorspronkelijke naam onbekend)

Geslacht: Man

Ras: Mens

Leeftijd:Midden dertig

Beroep: Priester

Uiterlijk: Tegenwoordig gaat hij gekleed in een vuilgeworden wit gewaad met daarover een ruw bruine mantel die hij van een zwerver gekregen heeft in de nacht dat hij besloot zijn leven aan de Ene te wijden en hij het Huis van de Ene openstelde aan eenieder die op zoek was naar een thuis.
Hij heeft nog steeds ravenzwart haar dat tot op zijn schouders hangt en geen baard of snor. Hij loopt op sandalen en draagt een staf met zich mee waarop het dubbele kruis van de Ene is aangebracht. Om zijn middel draagt hij een grijs koord om zijn gewaad bij elkaar te houden.

Karakter/persoonlijkheid: Gemodelleert aan de ons welbekende zoon van God. Rustig van aard, schijnt intuitief te weten wat er in mensen omgaat en vergevingsgezind en liefdevol. Hij zal nooit zijn toevlucht zoeken tot geweld.

Verleden: Hij is geboren uit arme ouders in een land ver van Raganorck. Jaren lang heeft hij langs de wegen gedwaald op zoek naar datgene dat zijn leven volmaakt zou kunnen maken. Onderweg verdiende hij zijn brood met het opknappen van allerhande werkzaamheden en zo nu dan stal hij het brood dat hij nodig had om te leven. Hij weet hoe het is om arm te zijn en weet ook hoe het is om je hand op te moeten houden om te eten. Hij heeft op deze manier een schat aan kennis over de onderkant van de samenleving opgebouwd uit persoonlijke ervaring. Toch verraad zijn houding enige mate van opleiding. Hij heeft enkele jaren van zijn leven doorgebracht in de leer bij een oude pelgrim, maar kon diens geloof niet helemaal aanvaarden. Hij wist dat er meer was, dat er iets moest zijn dat alle Godheden in zich had, dat de volmaakte orde en de volmaakte eenheid was. Dit vond hij op een duistere nacht terwijl hij door de straten zwierf van de zoveelste duistere stad, maar deze stad was ander; wanordelijk en op een vreemde manier haatdragend tegenover al dat goed en licht was. In deze vreemde stad Raganorck vond hij een Huis van licht en van de volmaakte orde en eenheid en hij wist dat hij hier zijn plaats gevonden had. Hier zou hij werken aan een beter leven in naam van de Ene God waar alles uit voortkwam en waar alles naar terug keren zal.

Andere kenmerken/opmerkingen: Zijn ogen zijn van een onbestemde kleur en lijken recht in de ziel van mensen te kijken, maar het is niet beangstigend, het is eerder geruststellend. Het is de blik die mensen vertrouwen.

Wellicht later nog een edit...

Back to top
View user's profile Send private message
Seth
Nachtdwaler


Joined: 23 Sep 2002
Posts: 114

PostPosted: Thu Jan 30, 2003 9:49 pm    Post subject: Re: Valentijn Priester van de Ene Reply with quote

hoognodig karakterprofiel van een personage dat al lange tijd boeit!

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group