Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

De heersers van Raganorck

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
TheDarklord2003
Duister als de Nacht


Joined: 03 Dec 2002
Posts: 57

PostPosted: Tue Dec 10, 2002 4:26 pm    Post subject: De heersers van Raganorck Reply with quote

Vijf jongen dieven waar van een al is beschreven.

nielsvanlieshout@xs4all.nl

Naam: Kevin Hammersmith
Leeftijd 12 jaar
Ras: Mens
Geslacht: Mannelijk
Beroep: Dief / Vechter
Uiterlijk: Kevin is een grote stevig gebouwde jongen, is de langste en de stevigste van de groep, en alsmede de sterkste van de groep, hij is niet de meest intelligenste persoon en is daarom vaak misbruikt, dankzij zijn straatwijsheid word dat steeds minder.

Kevin Hammersmith: Is de enigste zoon van een jonge nobelman Harold Hammersmith die nogal roekeloos met zijn geld en vrouwen omging. Dit ook zijn dood zo betekenen, na de dood van Harold is Kevin echter nooit erkend door de rest van de familie, daar mee begon het leven van Kevin in de goot, op acht jarige leeftijd kwam Kevin in conflict met een aantal bullebakjes en mede dankzij de toen tienjarige Darren kwam hij er levend uit, twee jaar later zouden Darren en Kevin de leider van de groep vermoorden waarmee en einde kwam aan de rivaliteit tussen de jongens. Kevin die echter nooit aan heeft gedacht zijn achternaam te gaan gebruiken werd hier haast door Darren tot gedwongen. Kevin is de tweede van de groep en de onbetwisselijke vechtersbaas van de groep, niemand van de groep zelfs Darren niet heeft het ooit gewonnen van zijn vechterskwaliteiten, als het leven voor Kevin beter was geweest had hij waarschijnlijk een hoge positie binnen de stadwacht hebben kunnen behalen. Kevin zo voorlopig geen acties ondernemen tegen Darren.

Erin Goldenhair
Leeftijd 15
Geslacht: Mannelijk
Ras: Half Elf
Beroep: Bard

Uiterlijk: Een lange slanke half met puntachtige oren en de opvallende blonde (gouden haren) daarnaast is hij de enigste van de groep op beprekkige manier de taal van de Hoge Elven beheerst. Erin Goldenhair werd in Raganorck geboren zijn menselijke moeder en elven vader hadden een lastig leven door hun verschillende rassen maar hielden veel van elkaar, helaas dat de twee omkwamen tijdens een rasistisch moordpartij van een Anti Elven Syndicaat in Raganorck, de jonge Erin toen nog slechts acht jaar kwam op straat te staan, vanaf dat moment koesterde hij een wraak tegenover iedereen die ook maar iets verkeerds over elven zegt. Erin sloot zich aan bij een groep dieven voor niks anders dan zijn kinderelijke fantasie helden verhalen te kunnen schrijven en liederen te kunnen zingen. De groep maakte hier in het begin misbruik van tot dat Erin een intellectuele strijd aanging met de leider van de groep, Erin won deze strijd en kreeg daar door meer respect. Vanaf dat moment werd Erin bevorderd tot 'Strateeg' waar Erin graag gebruik van maakte. Erin kwam in contact met Darren toen deze Kevin te hulp schoot, vanaf dat moment heeft Erin Darren in de gaten gehouden en uiteindelijk een comprimis gesloten met Darren, dat uiteindelijk tot de dood van de leider van de gang van Errin leiden, Errin liep duidelijk over naar Darren, dat heeft een zeker haat opgeleverd bij de rest van zijn voormalige groep maar sinds dat Darren steeds meer respect kreeg kwam er een soort van neutraliteit tussen Erin en zijn voormalige handlangers. Erin is overduidelijk de meest inteligente persoon van de gang, dat maakt Erin wellicht meest gevaarlijke persoon van de groep, maar to nu toe heeft herkent hij Darren nog steeds als leider.
Bijvoegsel: Erin heeft een relatie met Karren, maar of Darren daar zo blij mee is.

Karren de Rogue
Leeftijd: 13
Geslacht: Vrouwelijk
Beroep: Dievegge
Uiterlijk: Een korte maar slanke jong meisje met beginnende volwassen trekjes.
Karren de Rogue is opgegroeid in het dievengilden haar ouders allebei dieven en leerde de kneepjes van het vak, naarmate ze ouder werd sloot zich aan bij verschillende groepjes van dieven maar op het moment dat ze de jonge twaalfjarige Darren voor het eerst in het dievengilden zag, wist ze gelijk voor wie ze zo willen werken. Er werkte zich een relatie op tussen de twee niet echt een directe liefdes relatie en zeker niet op het moment dat Errin erbij kwam. De twee zijn zeker verliefd opelkaar maar door jalouzie heeft Darren, Kevin erop af gestuurd om de twee van elkaar te houden, maar Darren weet dat hij dit niet lang kan volhouden, en moet hij het gewoon toe geven of probeert hij Karren af te pakken, dat levert een groot probleem op Errin.

Naam: Ramoz el Plaz
Leeftijd: 11
Geslacht: Mannelijk
Beroep: Boogschutter/dief
Uiterlijk: Ramoz is de jongste, zit er ook zo uit en is de kleinste slechts 1.20 lang, een zuiderlijk (spaans) uiterlijk en een vreemd accent in zijn spraakgedrag kenmerken deze jongen.
Ramoz El Plaz, is een jongen die geboren is uit een zuiderlijke slavenhandelaar en een slavin. Bij geboorte werd Ramoz van zijn moeder afgepakt en leerde te leven onder de tirannie van zijn vader wat zijn vader niet wist was dat de jongen wijzer was dan hij zich voor liet doen en al op jongen leeftijd doorhad dat als hij liet zijn dat hij iets waard was terecht kwam in de slavenwereld, op de duur kwamen ze aan in de vreemde stad Raganorck de kans voor de jongen om onder de tirannie van zijn vader los te komen, en kwam perongelijk terecht bij Darren en zijn groep, Darren zag een kans in deze jongen en vroeg hem om aan te sluiten om zo Raganorck beter te leren kennen, Ramoz wist dat hij geen andere keuze zo hebben en waarschijnlijk en bang om weer in de handen van een slavenhandelaar te komen sloot hij zich aan bij Darren, het is nou ongeveer een jaar geleden en ondanks je de relatie tussen beiden nog niet bepaald als vrienden genoemd kan worden, neemt Darren als een soort van oudere broer het op voor Ramoz, in de jaren dat hij in een slavenkamp leefde heeft hij van een de slaven stiekem geleerd hoe hij moest boogschieten en met kleine wapens te vechten, dit heeft hem het voordeel opgeleverd als boogschieter in de groep, en ondanks zijn grenige hoogte is hij een uitstekende boogschieter en word vaak ingezet om op daken op de uitkijk te staan. Ramoz weet niet wat hij van Raganorck en Darren moet denken onlangs hij al een jaar er leeft is het nog steeds een vreemde stad voor hem.

Edited by: TheDarklord2003 at: 12/31/02 3:14:48 pm
Back to top
View user's profile Send private message
Lupijn
Dromenvanger


Joined: 13 Sep 2002
Posts: 434
Location: Raganorck

PostPosted: Tue Dec 10, 2002 10:24 pm    Post subject: Re: De heersers van Raganorck Reply with quote

In 1 woord: Indrukwekkend!

(de hoeveelheid karakters & hun gedetailleerde beschrijving)

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
TheDarklord2003
Duister als de Nacht


Joined: 03 Dec 2002
Posts: 57

PostPosted: Wed Dec 11, 2002 4:37 pm    Post subject: Ervaring Reply with quote

Enkele jaren fantasy ervaring en een helehoop fantasy in je kop zitten...

Back to top
View user's profile Send private message
TheDarklord2003
Duister als de Nacht


Joined: 03 Dec 2002
Posts: 57

PostPosted: Thu Dec 12, 2002 1:55 pm    Post subject: Enkele foutjes Reply with quote

Zitten een hoop grammatica foutjes in mijn grammatica is niet echt supper, en zeker niet als vlug type.

Back to top
View user's profile Send private message
Lupijn
Dromenvanger


Joined: 13 Sep 2002
Posts: 434
Location: Raganorck

PostPosted: Thu Dec 12, 2002 10:14 pm    Post subject: Re: Enkele foutjes Reply with quote

Ach, hoewel Nederlands mijn vak is, stoor ik me er niet zo aan. Ik moet werk en vermaak gescheiden houden.. :D

Bovendien kan je, als je er de tijd voor hebt, je posts editten om alle fouten eruit te zeven...

PS: het is SUPER! Supper is een soort van maaltijd.... hehe.. sorry, het was een inkoppertje...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
TheDarklord2003
Duister als de Nacht


Joined: 03 Dec 2002
Posts: 57

PostPosted: Fri Dec 13, 2002 9:08 am    Post subject: zo het graag willen alleen klein probleempje Reply with quote

Ik bleef niet ingelogd en moet bij elke post mijn nicknaam en paspoort op nieuw invoeren, dankzij vervelend Ezboard.

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group