Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Pup de nieuwe stalmeester

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
red
Dromenvanger


Joined: 13 Feb 2002
Posts: 399

PostPosted: Wed Jun 05, 2002 8:35 pm    Post subject: Pup de nieuwe stalmeester Reply with quote

NPC karakter:

Emailadres: dapperdier@hetnet.nl

Karakters Naam: Pup

Geslacht: Man

Ras: mens

Leeftijd: 19

Beroep: Stalmeester

Uiterlijk: Breed gebouwd door het sjouwen met hooibalen en emmers water. Een bult blonde klitten verstopt onder een vilten muts. Lichtgrijze heldere ogen. Hij draagt een eenvoudige tuniek en kilt. Voor officiele gelegenheden een jasje in de kleuren van de adelijke familie dat hem altijd te klein is. Een blos op zijn wangen getuigd van een gezond buitenleven

Karakter/persoonlijkheid: Pup is een kalme onopvallende jongeman die zich op de achtergrond houdt zoals het personeel beaamd. Hij is trouw en eerlijk en probeert een waardige man te worden. Hij doet zijn werk doelgericht en geniet van de vroege ochtenden als Raganorck op zijn stilst is. Pup is enigszins naïef, hij kent alleen de stallen, gedeelten van het kasteel en Raganorck, maar die kent hij dan ook als zijn broekzak.

Verleden: Pup groeide op als vondeling in het DuisterDistrict, daar is hij deel geweest van een hecht groepje huisloze jongeren die zichzelf de Ratten noemden. Hij had geluk en is op 8 jarige leefdtijd geadopteerd door de voormalige stalmeester Balderick, hij werd van straat geplukt en kende ook geen andere naam dan Pup. Van Balderick leerde hij het omgaan met de paarden in de stallen, het verschil tussen de fijne volbloeden van de Vrouwe en de grote koudbloeden die als strijd-en werk rossen werden ingezet. Ook leerde hij van hem het vechten met de vuist en hoe je dat kon voorkomen door een goede woordkeuze. Ooit droomde hij ervan om ridder te worden, maar maakte kennis met de ridders die het meest op het hof waren, ( de adellijke 'ridders' die meer met jonkvrouwen flirten dan met gevaar.) hij verloor die wens, maar kreeg er een andere bij....een goede stalmeester zijn.

kenmerken/opmerkingen: Pup is hij nu de trotse eigenaar van de koudbloed hengst van Bladerick, Dondervoet. De paarden in de stallen zijn het levenswerk van Balderick die gedurende zijn leven een fraaie kudde bijeen wist te fokken. De merrie die hij voor de Vrouwe heeft gefokt staat wijd en zijd bekend. Maar de Vrouwe heeft hem belooft haar nooit te verkopen. Want hoezeer Balderick ook van zijn paarden hield, op Dondervoet na blijft de kudde het eigendom van Vrouwe Ophelia. Balderick is gelukkig gestorven op een zeer oude leefdtijd en heeft Pup ingesteld als zijn opvolger.


Last edited by red on Sat Apr 23, 2005 9:49 am; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group