Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Amadea ~ Crimson van de Scharlaken 5

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Crimson Amadea
Duister als de Nacht


Joined: 15 Feb 2002
Posts: 76

PostPosted: Tue Mar 26, 2002 1:32 pm    Post subject: Amadea ~ Crimson van de Scharlaken 5 Reply with quote

Emailadres: hlever@hotmail.com
Karakters Naam: Amadea, codenaam Crimson
Geslacht: vrouwelijk
Ras: mens (echter aan het transformeren in een vampier)
Leeftijd: 27
Beroep: weerheks/naaister

Uiterlijk: 1.74, slank en fijn gebouwd. Lang blond haar en van origine donkerblauwe ogen, tegenwoordig zijn deze zwart. Ze heeft een erg bleke huid en slanke kleine handen. Verder heft ze geen bijzondere kenmerken als tatoeages of littekens.
Tegenwoordig draagt ze veel zwarte en donkerrode kleding die haar treurige bestaan weergeven. Vroeger was haar kleding vaak kleuriger of wit.
Karakter/persoonlijkheid: Vroeger was zee en vrolijke meid maar tegenwoordig word haar vrolijkheid vaak overschaduwd door haar treurige toestand, de levenslust lijkt wat verloren. Ze is een vrij bezorgd type wanneer het om haar vrienden en familie gaat en zal niet gauw iemand anders een groot risico laten lopen. Ze is vrij rustig en kalm en word niet snel opgewonden van gebeurtenissen, tegenwoordig echter heeft ze nogal wat wisselingen in haar stemming en naarmate het langer heeft geduurt dat ze vers bloed heeft gedronken naarmate ze aggresiever en onvoorzichtiger word. Hierbij dreigt dan ook haar vampirische kant haar menselijke over te nemen en kan ze in een soort allesvernietigende frenzy komen waarin ze absoluut onberekenbaar is. Ze komt vaak serieus over en dat is ze ook, eerst nadenken dan doen.

Verleden: Amadea is de oudere zus van Davira. Samen zijn ze vrij zorgeloos opgegroeid in een welgestelde familie. Hun vader was vaak weg (aslzijnde lid van een orde) en op een dag kregen ze te horen dat hij vermoord was. Ze sloten zich aan bij de Scharlaken 5 die ieders om hun redenen te maken hadden met de orde en zinnen op wraak. Op hun reizen en avonturen zijn ze ook in aanraking gekomen met de graaf. Graaf Rashnoff Von Eckelenburg (een vampier) poogde Amadea te verlijden en haar tot één van de kinderen van de nacht te maken echter werd zij gered door de Scharlaken. Momenteel is ze in een vreemde toestand terecht gekomen want hoewel ze de graaf zijn bloed binnen heeft gekregen is de transformatie nog niet geheel kompleet totdat zij een slachtoffer geheel heeft leeggedronken. Momenteel drinkt ze van William telkens een beetje om haar zo staande te houden en te zorgen dat ze niet in een hongerfrenzy iemand anders grijpt en geheel leegdrinkt. De enige hoop die de Scharlaken momenteel nog koesteren om Amadea van dit lot te behoeden is om de graaf te vernietigen voordat zij geheel getransformeerd is en zodoende haar van de vloek te verlossen.

Andere kenmerken/opmerkingen: Amadea bleek van jongs af aan een natuurlijke aanleg te hebben voor magie, in het bijzonder weermanipulerende magie. Hier heeft ze zich op toegelegd en zit dus veel met haar neus in de boeken, wapens interesseren haar niet zo. Andere vormen dan weermagie is ze ook niet al te sterk in.
Sinds het gebeuren met de graaf zijn er nog enkele vreemde dingen aan de hand: haar uiterlijk is wat veranderd en vaak draagt ze beschermende kleding tegen de zon. Ook haar weergaven zijn versterkt en hoewel ze gewoonlijk vrij zwak van gestel is lijkt haar kracht bovennatuurlijk te zijn in onverwachte woede aanvallen die vaak voortkomen door te lang te hebben gewacht met voeden. Omdat ze alleen van William voed worden haar gevoelens voor hem ook versterkt, dit was voorheen ook al aanwezig maar in veel mindere mate en meer onbewust.
Verder heeft ze nog een zwak voor juwelen en snuisterijen.
Haar grootste angst is te veranderen in het bloedzuigende monster zoals vampieren vaak worden afgeschildert en dat ze zichzelf niet meer in de hand heeft.

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group