Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Rat,...de Grafdelver

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Galliminus
Leeuwenhart


Joined: 02 Feb 2002
Posts: 818
Location: Raganorck Kasteel

PostPosted: Mon Feb 11, 2002 10:14 pm    Post subject: Rat,...de Grafdelver Reply with quote

iemeel:malkavian013@msn.com"> malkavian013@msn.com
Karakter Naam: Rat ( echte naam onbekend )
Geslacht: M
Ras: Mens
Leeftijd: +/- 40, al is dat moeilijk te bepalen.
Beroep: Grafdelver
Uitelijk: De kleine gedrongen man met een grote bochel op zijn rug is slechts 1.50 meter groot, met lange gespierde armen die langs zijn lichaam hangen. Hij draagt altijd een groen gewaad en een spade die hij als ondersteuning gebruikt wanneer hij loopt. Zijn gezicht is misvormd, en zijn ogen kijken allebei een andere kant op. Helaas voor hem is hij ook geboren met een Hazenlip zodat zijn spraak altijd moeilijk te verstaan is. Dit is wannéér hij praat,....een eigenschap die hij zelden laat merken. Rat is een man van heel weinig tot geen woorden, tenzij de woorden tot zijn meester zijn gericht.
Karakter/Persoonlijkheid:Rat is heel stil van aard, en verschuilt zich het liefst in het GalgenHuis, of elders op het Kerkhof. Hij is niet erg intelligent, en zijn verstand lijkt meestal op die van een kind. Hij is zijn meester oneindig trouw, ook al behandeld Jozef hem soms al een stuk vuil. Rat speelt graag met de Kraaien op het kerkhof, zijn enige echte 'vrienden'. Hij is zeer bang van aard, en andere mensen vertrouwd hij nooit,......ze vinden hem toch weerzinwekkend, en uiteindelijk zullen ze hem weer pijn doen. Maar eens zal hij hun graf delven, dat is Rat's schrale troost.
Verleden: Rat is geboren in een klein dorp enkele mijlen weg van Raganorck. Ondanks zijn groteske misvormingen hebben zijn ouders hem altijd liefdevol opgevoed,...maar de mensen in het dorp wisten niet hoe zij met Rat om moesten gaan,...en de kinderen waren wreed. Kinderen kunnen heel hard zijn, en Rat heeft nooit vrienden gehad. Hij werd geslagen en getreiterd door de meesten. Rat was ook niet al te slim, en snapte nooit waarom de mensen zo'n haat voor hem hadden,..alleen omdat hij er anders uitzag? Dat kon toch niet de rede zijn. Rat bleef als jongen zijnde bijna altijd binnen in huis om niet de haatdragende woorden van de dorpsgenoten te horen.

Toen hij een tiener was woekerde de Zwarte Dood over de landen rondom Raganorck,...en zijn ouders stierven een gewisse dood door deze ziekte. Rat wist nog niet wat de dood was,..hij kon niet begrijpen waarom zijn ouders niet meer wakker werden uit hun slaap. Hij bleef bij hen in de hoop dat er een ochtend zou komen dat zij weer zouden ontwaken. De lichamen van zijn ouders waren al in verre staat van ontbinding toen enkele dorpsgenoten het huis van Rat en zijn ouders binnen drongen, zij wilde weten of de familie weg was, of dat ze misschien waren gevallen door de ziekte. Daar vonden zij Rat, aan de voet van het bed waar de ontbindende lichamen van zijn ouders inlagen. De dorpsgenoten walgde van hetgeen wat zij aantroffen en jaagde Rat het dorp uit door hem met stenen te belagen. De jongen verviel in het leven van een dief die gewassen van het land pikte om te kunnen eten, en hij stal kippen van de boeren.

Jarenlang zwierf hij s'nachts over de landen rondom Raganorck, totdat hij in een strenge winter genoodzaakt was om de veiligheid en beschutting van de grote stad op te zoeken. Rat was ondanks zijn lichamelijke afwijkingen een voortreffende klimmer, en hij beklom de stadsmuren. Hij bewoog zich over de daken alsof hij een kat was. Tot op de dag van vandaag beweegt hij zich zo door de stad om niet gezien te worden.Vreemd genoeg vallen de Gargoyles hem nimmer lastig,..hij word genegeert, want de stenen monsters zien hem wel.
Hij maakte zijn thuis op de daken van Raganorck en het grote Kerkhof in het Duistere District. Hij leeft door voedsel te stelen.
Op een goede nacht besloot hij de broden van een oude man te stelen, die hem prompt bij de kraag nam, en hem uitschold als RAT. De man deelde zijn broden met dit zielige creatuur. Deze man was Jozef Kindermans de opzichter van het Hof der Doden en hij had Rat al vaker over het Kerkhof zien stropen.
De man had nog een Grafdelver nodig,...en vroeg hem naar zijn naam.
"Zoalsh u al zeij iek heest Rat." Hij was zo blij dat hij voor eens gewaardeerd werd door iemand,...en is sindsdien geheel trouw aan zijn hoeder en meester.
Andere Kenmerken: Rat word regelmatig gezien met een kraai op zijn schouder,...ook is hij vaak te zien wanneer hij de kraaien op het Kerkhof brood geeft ( tenminste, als iemand hem überhaubt wíl zien). De Kraaien zijn zijn vrienden. Maar vooral Zwikker de kraai die het huisdier is van Rat.

RAT: De Grafdelver

Edited by: Galliminus at: 2/12/02 8:47:03 am
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Galliminus
Leeuwenhart


Joined: 02 Feb 2002
Posts: 818
Location: Raganorck Kasteel

PostPosted: Fri Feb 22, 2002 12:32 pm    Post subject: Rat,...de Grafdelver Reply with quote

RAT



RAT; De Grafdelver

((sorry, ik kon het niet laten!))

Edited by: Galliminus at: 2/22/02 3:54:52 pm
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Galliminus
Leeuwenhart


Joined: 02 Feb 2002
Posts: 818
Location: Raganorck Kasteel

PostPosted: Fri Feb 22, 2002 2:53 pm    Post subject: Rat,...de Grafdelver Reply with quote

Of ik die foto zelf gemaakt heb? NEE!
Of ik dat misschien zelf ben? NEE! (waag het niet!)

RAT; De Grafdelver

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group