Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Valiant Kraakwater, de Waard

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Galliminus
Leeuwenhart


Joined: 02 Feb 2002
Posts: 818
Location: Raganorck Kasteel

PostPosted: Wed Feb 06, 2002 11:31 pm    Post subject: Valiant Kraakwater, de Waard Reply with quote

iemeel:malkavian013@msn.com"> malkavian013@msn.com
Karakternaam: Valiant Kraakwater
Ras: Mens
Leeftijd: 50
Beroep: Waard
Uiterlijk: Valiant is een grote gezette man, met warrig rood haar, en een gezicht vol sproeten. Zijn ogen zijn helder blauw, en zijn gezicht is bijna altijd gesiert met een glimlach. Zijn wangen en neus hebben haast altijd een rode gloed. De beste man straalt de vriendelijkheid zelfe uit. Hij word zelden gezien zonder zijn grote lederen schort.
Karakter/Persoonlijkheid: Valiant is een olijke man, die altijd wel in is voor een praatje. Al wekt hij soms de indruk dat hij niet echt luistert naar wat de bezoekers van de Taverne hem te vertellen hebben, maar dat hij nadenkt wat hij zelf zal zeggen als zij uitgepraat zijn. Hij weet ook dat Mathilde zeer geliefd is bij de gasten van de Taverne, maar hij is in geen geval jaloers aangelegd.......hij vertrouwd haar als de liefde van zijn leven.

Hij kan heel verstrooid zijn en daar hoeft het niet eens druk voor te zijn in de Taverne. Zijn schaterlach werkt meestal zeer aanstekelijk. De beste man is zeer behulpzaam,..maar houd er niet van om dingen op rekening te zetten voor klanten. Voordat je het weet loopt de schuld zo hoog op dat zij hem niet meer kunnen betalen, of ze komen simpelweg nooit meer terug.

Valiant is de vriendelijkheid zelve, en er moet veel gebeuren eer hij kwaad word, maar als het eenmaal zover is dan twijfelt hij niet om naar de strijdhamer onder de toog te grijpen en de lastige bezoeker de deur uit te jagen. Er word gefluisterd dat hij een meester is in het hanteren van de strijdhamer.
Verleden: Valiant is geboren en getogen in Raganorck, en kent de stad op zijn duimpje,...het aller vreemdste is waarschijnlijk dat hij soms blijkt te weten welk gebouw of straat er de volgende dag niet meer zal zijn.

Zo'n 25 jaar geleden heeft hij de Taverne overgenomen van zijn Vader. Ook heeft hij de contacten bij het Handelaars Gilde overgenomen van zijn Vader.
Het is ook 19 jaar geleden dat hij Mathilde leerde kennen, en zij werkte al snel in de Taverne omdat hij het simpelweg niet alleen aankon. Valiant had sinds zijn jeugd altijd al een zwak gehad voor Mathilde, die hij toen niet eens bij naam kende, en wonder boven wonder bleek het gevoel ook wederzijds te zijn. Een goed jaar later trouwden zij met elkaar. Tot op de dag van vandaag is de liefde die hij voor zijn vrouw voelt nog even groot als de dag dat hij haar ontmoette.

De laatste 10 jaar is Mathilde meer dan een Waardin, maar eerder het gezicht van de Taverne. Valiant weet dat zij mensen charmeerd, en mede dankzij haar is er zo'n grote groep vaste bezoekers. Valiant houd zich meer bezig met het in kaart brengen van Raganorck, en de handels overeenkomsten met het Gilde.
Valiant heeft er een studie van gemaakt om de veranderende staat van Raganorck te kunnen begrijpen. Hij zal misschien een van de weinigen zijn binnen de stad die ongeveer begrijpt hoe de realiteit van de stad steeds maar weer veranderd, en misschien weet waarom. Deze ideeën deelt hij enkel met zijn geliefde vrouw, Mathilde.




Edited by: Galliminus at: 2/7/02 4:48:09 pm
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group