Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ree

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
santetjan
Duister als de Nacht


Joined: 03 Feb 2002
Posts: 68

PostPosted: Sun Feb 03, 2002 2:04 pm    Post subject: Ree Reply with quote

Ik neem een karakter aan van een andere rpg, dat mijzelf dermate boeit dat ik probeer haar op meerdere manieren uit te werken: ik heb zelf geen idee wie en wat zij is, vandaar.

Emailadres: santetjan@yahoo.co.uk
Karakters Naam: Ree
Geslacht:vrouw
Ras: menselijk
Leeftijd:tussen 16 en 20
Beroep: geen idee
Uiterlijk: ongeveer 1 m 60 hoog, slank, zeer fijne gelaatstrekken met hoge jukbeenderen en ietwat schuinstaande ogen, kleine neus, kin, en mond, bleke lippen, zwarte ogen, ravenzwart, lang haar. gekleed in niet meer dan een simpele stoffen broek en lang hemd.

Karakter/persoonlijkheid: Ree is het merendeel van haar verleden kwijt, en probeert er alles aan te doen om te weten te komen wie zij is. Ze heeft geleerd dat ze kan doden zonder dat het haar kan raken - en vraagt zich af waarom. In alles is zij koud en afstandelijk, berekenend, en met een zeer scherp oordeel. Ze begrijpt de meeste mensen niet, want ze bezit weinig emoties - en vraagt zich opnieuw af waarom. Ze spreekt weinig, en spreekt met een zachte stem. Haar vragen hebben altijd iets smekends onder de koude klanken.

Verleden: Voor zover ze weet is Ree opgegroeid in een klein dorp aan een rivier. Haar laatste herinneringen van deze jeugd bestaan uit het afbranden van het dorp terwijl een gezichtsloze vijand er doorheen trekt; zijzelf zit met een jongeman - vriend? geliefde? familie? - in haar armen totdat zij word weggetrokken en weggevoerd door een ongrijpbare, ietwat etherische gestalte. Ze word achtergelaten in de wouden even buiten de stad, en blijft enige tijd in de wouden wonen, denkend. Tenslotte is zij de stad ingegaan om in haar levensonderhoud te voorzien, en om antwoorden te vinden.

Andere kenmerken/opmerkingen: Omdat Ree weinig emoties kent is ze aan de ene kant zeer voorspelbaar, aan de andere kant absoluut niet. Wat ze doet doet ze met perfectie, en ze kent geen angst - waardoor ze levensgevaarlijk is, maar bijzonder naief. <p></p>
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group