Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Marvin Inoran

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Gannon; de Hoofdstraat
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mirko Magnificiusus
Verloren en Vergeten


Joined: 05 Jun 2002
Posts: 41

PostPosted: Thu Jun 13, 2002 9:38 am    Post subject: Marvin Inoran Reply with quote

Het labyrinth verstoord, de magie uit evenwicht en dan die schaduwwezens die door de stad dwalen. Het overweldigd Mirko. Magie was het enige waar hij ooit echt goed is was en hoort hij dat elke spreuk zich tegen hem zou kunnen keren. Hij zou in het vervolg voorzichtiger moeten zijn met de keuze van zijn spreuken en meer op andere dingen moeten gaan vertrouwen, maar waarop? Dan schudt Mirko zijn hoofd. Op dit moment is het leven van Valiant even belangrijker voor hem. De hoofdstraat ziet er verlaten uit in het vale ochtendlicht. Bij `t kruideke zij Torgal, een zijstraat van Gannon. Even moet Mirko zoeken, dat gaat altijd zo als hij door de stad dwaalt. Het lukt hem nooit om precies daar te komen waar hij zijn wil, dat moet altijd via een omweg. Meestal maakt dat niet uit, maar nu is tijd net een van die dingen die hij niet heeft. Ironisch eigenlijk. Gisteren was er niets aan de hand en verveelde hij zich in zijn huisje in het Duister District en nu stond zijn hele wereld op zijn kop. Alleen maar door zijn verdoemde nieuwsgierigheid. Ach, het kan raar lopen. Mirko besluit om het daar maar op te houden.
Na een korte spurt over de hoofdstraat vind hij de goede zijstraat die hem diep het Duister District in zal leiden. Opgelucht haalt Mirko adem, maar dan verschijnt er vanuit een duistere hoek een wezen dat zich wel van de laatste restanten van de nacht lijkt los te maken. Twee kooltjes van ogen gloeien in een inktzwarte vormeloze gestalte. Van schrik blijft Mirko stokstijf staan. Een schaduwwezen flitst het door hem heen. Hij had de wezens nog nooit gezien, maar hij herkent het instinctief. Hoe kunnen ze er anders uitzien? Het wezen blijft even stil in de lucht hangen en de tijd lijkt wel stil te staan. Dan suist het met een ongekende snelheid recht op Mirko af. Mirko duikt weg en bereidt een spreuk voor, maar het wezen is hem voor en haalt met een klauw naar hem uit. Het raakt Mirko aan een arm, de wond gloeit verschrikkelijk en Mirko gilt het uit. De spreuk die hij voorbereidde verdwijnt met een lichte sis in het niets. Dan ziet Mirko dat het wezen zich langzaam omdraait voor een volgende aanval. Nu kan Mirko echter nog snel wegduiken achter een hoop vuilnis. Het stinkt enorm, maar dat is een zorg voor later. Verbeten bereidt Mirko een nieuwe spreuk voor. Dan duikt het schaduwwezen recht boven hem op. Mirko beeindigd zijn spreuk en plots ziet het wezen drie Mirko`s die alledrie een andere kant op vluchten. Het wezen duikt achter de Mirko aan die de hoofdstraat op vlucht en verdwijnt om een hoek. De echte Mirko steekt dan zijn kop boven de stapen vuilnis uit. Hij bijt op zijn tanden en houdt zijn arm tegen zich aangedrukt. "Nu, Marvin Inoran, je kunt maar beter thuis zijn." Stinkend en met een bebloede arm zet Mirko zijn weg voort, gehaast, maar niet meer rennend. Wie weet wat hem nog allemaal te wachten staat in het Duister District.

((Mirko -> Duister District; `t Kruideke))

Edited by: Mirko Magnificiusus at: 6/13/02 2:21:43 pm
Back to top
View user's profile Send private message
Anoniem
Dromenvanger


Joined: 08 Feb 2002
Posts: 501

PostPosted: Thu Jun 13, 2002 4:23 pm    Post subject: Re: Marvin Inoran Reply with quote

Snel komt een lichaam met een zak op de rug uit een smalle steeg gelopen en gaat dan met snelle passen door de mensenmassa die in de vroege ochtend de hoofdstraat bedekt met markten en vroege reizigers.
Marvin probeert zich een weg te bannen tussen de vele karren die worden voortgedreven door paarden en runderen.
Vrouwen staan dicht tegen mekaar een babbeltje te doen waardoor het onmogelijk lijkt zich daar een weg door te banen.
Hij viel nauwelijks op tussen het volk.Iedere man hier bijna liep met een zak of iets dergelijks op de rug,hij liet en vlugge blik achter zich vallen en ziet de man soms door de mensenmassa heen waarna hij weer verdwijnt achter een paardenkar.

Hij ziet de gevels van de taverne dicht voor zich verschijnen.Door zijn haast loopt Marvin tegen vele mensen aan die hem dan met een beschuldigende blik aankijken van ' alsof er geen sorry vanaf kan'.Mirko volgde hem nog steeds en baande zich evenals ik met moeite door de menigte.

Marvin staat voor de gesloten deur en duwt ze wijd open met een van de handen die hij vrij heeft,de andere is rond de stof gewonden van de zak.
'Waar is hij!'

Marvin Inoran,gaat naar de taverne....'terugkomst van de strijd'

Even later kwam de gezel van Marvin,Mirko....die achternaam zou hij nooit kunnen onthouden,aan bij de taverne.Hij duwde met zijn voet de deur iets verder open en ging uitgeput naar binnen...

Mirko---taverne,'terugkomst van de strijd'

Edited by: Faranyell at: 6/13/02 7:59:59 pm
Back to top
View user's profile Send private message
ckeetel
Dromenvanger


Joined: 10 Feb 2002
Posts: 981
Location: Raganorck

PostPosted: Sat Jul 20, 2002 1:57 pm    Post subject: Haast Reply with quote

Torgal weet dat hij een enorm risico loopt met Valiant in zijn armen, maar als hij in de Taveerne gebleven was, was het lot waarschijnlijk hetzelfde geweest. Magie is blijkbaar geen vuist die zomaar opgeheven kan worden, met componenten...wat die Zwartrok ook van plan is, het heeft kennelijk tijd nodig, tijd die hij nu even kan gebruiken, want Valiant weegt zwaar, erg zwaar...

((Torgal & Valiant -> Het duistere District))

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
ckeetel
Dromenvanger


Joined: 10 Feb 2002
Posts: 981
Location: Raganorck

PostPosted: Sat Jul 20, 2002 4:16 pm    Post subject: Haast Reply with quote

Krampachtig zijn handen samenballend om weer controle over zijn trillende armen te krijgen rent Torgal terug naar de Taveerne. Geen tijd meer...waar hangt die vervloekte slang uit. Componenten, een tijd en een plaats, maar de Zwartrok kan overal zitten, als ze erachter zouden komen waar Medarion zich bevond, misschien kon het onheil dan gestopt worden... Torgal vertrouwd Mirko enigzins, maar hem proberen de krachten tegen zichzelf te gebruiken... wat voor zin heeft het als je ver verwijdert bent van de plek waar hij zijn lafhartige plannen voorbereidt?

Torgal Kraakwater

((Torgal -> Terugkomst van de strijd -> De Taveerne))

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Anoniem
Dromenvanger


Joined: 08 Feb 2002
Posts: 501

PostPosted: Mon Nov 18, 2002 4:40 pm    Post subject: Marvin Reply with quote

Hij is juist de taveerne uit,maar weet nog niet precies waar hij nu naartoe zou gaan.Marvin kijkt om zich heen.Het straatvolk zwalpt over de weg zoals elke dag,behalve een regenachtige...wat volgens het volk ook normaal was.
Marvin begreep dat hij in de taverne nu moeilijk iets kon doen,maar toch had hij ergens een schuldgevoel,ergens...Maar hij kon beter iets gaan en besloot ook,als het volk waartoe hij behoorde,rond te gaan zwalpen over de straat...misschien kwam hij wel iemand tegen.

Marvin Inoran,kruidenier

Back to top
View user's profile Send private message
Anoniem
Dromenvanger


Joined: 08 Feb 2002
Posts: 501

PostPosted: Sun Dec 15, 2002 12:41 pm    Post subject: Marvin Reply with quote

Geruzie op de straten.Lawaai,het dagelijkse waarschijnlijk.Marvin kende het straatleven niet zo goed,hij zat daarom ook bijna elke dag in de winkel...langzaam wandelde hij verder..denkend. De winkel...De Winkel!
Hij besefte dat hij er niet geweest afgelopen dag en nacht...vliegensvlug hield hij zich in en rende terug naar Gannon om daar het kleine zijstraatje in te slaan...

(Duistere District--'t Kruideke)

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Gannon; de Hoofdstraat All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group