Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Paolo di Francesco di Mare

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Witchy
Verloren en Vergeten


Joined: 05 Feb 2005
Posts: 28

PostPosted: Fri Jul 15, 2005 7:26 pm    Post subject: Paolo di Francesco di Mare Reply with quote

Emailadres: witchyswardrobe@gmail.com

Karakters Naam: Staat bekend als Paolo di Francesco di Mare, heet eigenlijk Paul Franszoon Vermeer.

Geslacht: Man

Ras: Mens

Leeftijd: Ergens tussen de 20 en 30

Beroep: Acteur/toneelspeler

Uiterlijk: Paolo is best knap met zijn lange, tengere maar toch mannelijke postuur. Hij is bespierd, maar lijkt niet op een sjouwer of ruwe zeebonk. Zijn blonde haren zijn in een modieus halflang kapsel geknipt en de slag in zijn haar doet menig vrouwenhart op hol slaan. Hij heeft "intens" blauwe ogen, waarmee hij zwoel en zwijmelend kan kijken, als hij weer eens een monoloog uit een van de talrijke bekende stukken uit Raganorck citeert. Hij heeft een echt perzikhuidje, en een plukje borsthaar dat uit zijn romantische wijde blouse steekt. Zijn kleding is altijd zeer theatraal en opvallend, met een exotisch tintje. Het is altijd (vrijwel) schoon, kreukvrij en fris. Uiterlijk mag wat kosten in deze arbeidstak, volgens Paolo. Hijzelf ruikt ook altijd fris, met een zwoel parfum als puntje op de I.

Karakter/persoonlijkheid: Paolo is zelf niet bijster intelligent, hij speelt ook eigenlijk alleen delen van bekende stukken, in plaats van eigen werk. Als hij een slimme of poetische opmerking maakt, is het vrijwel zeker dat deze uit een bekend Raganorcks toneelstuk komt. Hij is verzot op vrouwelijke aandacht, en is altijd wel in voor een romance of twee... of drie.
Paolo is best vol van zichzelf, en alhoewel hij geen slechte acteur is, is zijn enorme eigendunk soms best irritant. Hij is ijdel en arrogant, en wil altijd het middelpunt van de aandacht zijn.

Verleden: Paul Franszoon Vermeer is de zoon van een eenvoudige handwerksman. Hij zag zichzelf echter niet zijn hele leven slijten zoals zijn vader, en besloot carriere te maken in de wondere wereld van het theater. Hij veranderde zijn naam in Paolo di Francesco di Mare, omdat een interresante naam het halve werk is. Paolo sloot zich aan bij een Raganorcks toneelgezelschap, maar besloot na enkele jaren dat een eenmansshow hem beter paste. Hij zal nooit de beste acteur van de stad worden, maar zijn inlevingsvermogen en gevoel voor drama maken hem geliefd. Heden ten dage trekt hij door de stad met zijn anderhalf uur durende voorstelling waarin hij delen van alle grote stukken uit de geschiedenis speelt.

Paolo is zijn afstamming echter nooit vergeten. Hij houdt veel te veel van zijn ouders om ze nooit meer op te zoeken. Hij houdt zijn achtergrond echter angstvallig geheim, want hij is bang dat zijn publiek hem keihard laat vallen als ze erachter komen dat hij niet zo exotisch is als hij lijkt! Zwaar in vermomming zoekt hij zijn ouders wel eens op, niet in staat om langer dan een weeek of twee zonder zijn moeder te moeten gaan.


Last edited by Witchy on Fri Nov 03, 2006 10:25 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Lupijn
Dromenvanger


Joined: 13 Sep 2002
Posts: 434
Location: Raganorck

PostPosted: Fri Jul 15, 2005 10:06 pm    Post subject: Reply with quote

Hey Witchy!

Welkom terug in Raganorck. Paolo is naar mijn mening een schitterend karakter met veel rollenspelpotentieel en ik wens je dan ook al heel veel spelplezier!

groetjes,

Luup
_________________
-=Lupijn=-
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group