Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

de Ratten (NPC)

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Lunea
Dromenvanger


Joined: 30 Jun 2002
Posts: 558

PostPosted: Wed May 18, 2005 4:11 pm    Post subject: de Ratten (NPC) Reply with quote

De Ratten is de naam van een groep weesjes die zich in het Duistere District staande houden door georganiseerde bedelarij, zakkerollerij en kleine diefstallen en inbraken. Ze zien het Duistere District als hun domein en voor de mensen die hen zo nu en dan wat toestoppen houden ze de huizen in de gaten zodat andere 'bendes' en dieven er geen kans maken.

Ze zijn meestal gekleed in de lompen van gehangen gevangenen of kleren die ze gekregen hebben van hun weldoeners. Sommigen dragen zelfs een masker en de meesten hebben met houtskool snorharen op hun gezicht getekend.

De Ratten weten zelf niet precies met hoevelen ze zijn of wie er precies de leiding heeft. Ze opereren in kleine groepjes en herkennen elkaar door hun lijfspreuk; "Voor het Duister, de straat en de Ratten." en door de met houtskool op hun gezicht getrokken strepen die snorharen moeten voorstellen.

Uit alle macht proberen ze uit handen te blijven van de stadswacht en de `zwaantjes` (de zusters die het weeshuis runnen).

Lunea wrote:
'Mijn' groepje ratten zijn:

Jet , een meid van 14 brutaal eigengereid en straatwijs zoals de meeste oudere ratten. Lang zwart haar, bruine ogen.

Nis, haar vriend een stille maar aanwezige persoon. ongeveer 17 jaar. hij kent Pup van vroeger, ze schelen een jaar of twee. Bruin haar, halflang, blauwe ogen

Wouter ( wout) het broertje van Jet een jaar of 12 Zwart kortgeschoren haar, bruine ogen.

Mus, het aller jongste telgje, zusje van Jet.. althans ze is twee of drie jaar en zou een dochtertje kunnen zijn. Haar volledige naam is Amusandre, niet vreemd dus dat ze haar mus noemen. Donkerblond haar, bruine ogen heeft een voddenpopje.

Annie, een weesje dat zich bij het clubje heeft aangesloten is een jaar of 8 en ja, heeft een bos rode krullen, groene ogen.

Af, de straathond die vaak in de buurt van ze is, maar eigenlijk gaat en staat waar hij wil.


Uriel wrote:
'Mijn' groepje bestaat uit:

Douwe: De onuitgesproken leider van het kleine groepje. Zijn vader was lid van de stadswacht maar stierf tijdens een onderzoek naar een vermeende handelaar in Zwarte Lotus. Douwe`s moeder hertrouwde met een vent die zijn tijd doorbrengt met het verbrassen van zijn magere loon dat hij verdient als sjouwer in de haven. Douwe`s stiefvader is geweldadig in zijn dronkebuien. Douwe heeft samen met zijn halfzusje het huis ontvlucht en zwerft sindsdien op straat.

Sik: Sigmond, maar iedereen noemt hem Sik, ook vnawege een beginnetje plukje dons op z`n kin. Een jonge knul van simpele ouders uit het Duistere District, Is in het dagelijkse leven in de leer bij een slotenmaker, maar hangt in zijn vrije tijd rond met de ratten. 12 jaar oud.

Zus: Het kleine (half-)zusje van Douwe. een jong, intelligent kind dat donders goed weet wat je met de "onschuldige grote ogen klein meisje" blik bereiken kan. 6 jaar oud en slimmer dan je zou verwachten van een kind van haar leeftijd.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group