Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Loeder

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Witchy
Verloren en Vergeten


Joined: 05 Feb 2005
Posts: 28

PostPosted: Sat Feb 05, 2005 1:38 am    Post subject: Loeder Reply with quote

Emailadres: witchyswardrobe@gmail.com

Karakters Naam: Loeder (Echte naam is niet bekend, behalve bij Percival. Hij heeft haar de bijnaam Loeder gegeven omdat ze ja... een loeder is.)

Geslacht: Vrouw, en wat voor een!

Ras: Mens

Leeftijd: 28

Beroep: Prostituee en "waarzegster".

Uiterlijk: Lang rood haar, groene ogen en een lang litteken over haar rechterwang. Ze heeft s'zomers heel veel sproeten. Loeder draagt veel open kleding, lange blouses, rokken, bloemen en andere versierselen. Ze heeft wel wat weg van een zigeunerin. Hier maakt ze handig gebruik van door in de taveerne mensen op te lichten met "handlezen, kaartlezingen en toekomstvoorspelling". Loeder heeft een redelijk goedgevormd lichaam, maar ze is geen echte schoonheid. Ze is vrij lang, en wordt door haar vurige ogen en karakter vaak voor heks uitgemaakt.

Karakter/persoonlijkheid: Loeder heeft een erg vurige persoonlijkheid. Haar humeur kan als een blad aan de boom omslaan, en wee degene die haar dan tegenspreekt. Ze staat haar mannetje met de dolk die in een van haar bruine laarze verstopt zit, en ook haar nagels zijn niet voor de poes. Naar haar klanten en potentiele oplichtslachtoffers is ze aardig, maar zo gauw de centen binnen zijn, laat ze zien waar haar naam vandaan komt. Loeder is best slim, maar laat zich door haar broer Percival onder de duim houden. Ze wil hem graag gelukkig maken en droomt van een beter leven. Toch is ze een gehaaid loeder, en zal alles doen om aan geld te komen.

Verleden: Percival en Loeder wonen hun hele leven al in het Duistere District. Hun vader is lang geleden tijdens een gokpartijtje overhoop gestoken en hun zwaar krankzinnige moeder is daarna door de stadwacht meegenomen, Loeder en Percival weten weten niet waarheen, maar het kan ze eerlijk gezegd ook niet zoveel schelen. Ze wonen nu samen in hun ouderlijk huis, maar eigenlijk zijn ze er niet zoveel, omdat ze continu alle taveernes afreizen.

Andere kenmerken/opmerkingen: Lupijn, als het niet mag, geef je ons via de chat maar even een schop. En ja, we zullen het "Alle Leeftijden" houden... Wink


Last edited by Witchy on Fri Nov 03, 2006 11:09 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
Witchy
Verloren en Vergeten


Joined: 05 Feb 2005
Posts: 28

PostPosted: Fri Jul 15, 2005 6:53 pm    Post subject: Reply with quote

Laatste tijd had ik niet zo veel tijd om me met forum-roleplay bezig te houden, maar ik heb Loeder weer opgepakt, en er zal in de toekomst weer regelmatig gepost worden. Cool
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group