Raganorck Forum Index Raganorck

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Damanja Stronk

 
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kaylee
Verloren en Vergeten


Joined: 19 Jan 2005
Posts: 31

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 4:54 pm    Post subject: Damanja Stronk Reply with quote

Karakters Naam: Damanja Stronk

Geslacht: Vrouw

Ras: mens

Leeftijd: 21

Beroep: Ze werkt vaak voor haar vader in de boekenwinkel. Verder doet ze vaak boodschappen voor hem.

Uiterlijk: Damanja heeft groene ogen waarvan het rechteroog een heel klein beetje naar binnen loenst. Het valt niet iedereen op, want het is echt maar een klein beetje. Als ze boos is of verdrietig is het wel beter te zien. Heeft verder een spitste neus en dunne lippen. Een mooie zon gebruinde huid en bijpassend mooi golvend bruin haar. Haar postuur is een klein beetje gezet maar ze is zeker niet dik wel heeft ze best brede schouders. Altijd simpel en makkelijk gekleed in verschillende bruintinten. Ze ziet er een klein beetje uit alsof ze ver gereisd heeft, door kleding en huidskleur maar het gebrek aan littekens verraad dat ze nooit echt ver is geweest.

Karakter/persoonlijkheid: Een aanwezig persoon, meeste van de tijd. Slim, maar al zou je het wel verwachten doordat haar vader een boekenzaak heeft, niet echt heel erg belezen. Heeft wel door hoe ze zich moet gedragen en houd zichzelf daar aan. Goed opgevoed door haar vader is niet heel brutaal, en weet gelukkig waarneer ze haar mond moet houden. Praat veel en klets soms ook een beetje uit haar nek. Probeert mensen altijd dingen aan te praten vooral haar vaders boeken. Een nuchter persoon haar moeder is waarzegger maar Damanja wil daar niet echt wat van weten. Ook omdat ze geleerd heeft van haar vader dat het niet verstandig is je in dat soort dingen te verdiepen. Al wil ze het niet toegeven, soms heeft ze wel momenten dat ze er erg nieuwsgierig naar is.

Verleden: Damanja’s ouders zijn een paar jaar geleden gescheiden omdat ze toch te veel verschilde van elkaar. Ze is bij haar vader blijven wonen omdat hij in tegenstelling van haar moeder een zeker bestaan had en een vaste woonplaats en dit bevalt haar goed. Ze is altijd een beetje huiverig naar de familie van haar moeder. Ze vindt ze altijd maar wat te vaag en heeft liever altijd duidelijkheid dan vage omschrijvingen van haar toekomst. De boekenwinkel is familiezaak die al een paar generaties in de familie zit. Later als wil ze hem ook absoluut van haar vader over nemen. Al werkt ze er niet de hele dag en is ook vaak op andere plaatsten te vinden. De scheiding van haar ouders was voor Damanja erg pijnlijk al zat het er echt al jaren en te komen en verbaasde sommige familieleden zich dat het niet al veel eerder was gebeurd. Ze hadden nooit echt ruzie ze praten niet echt met elkaar, Damanja weet niet eens of dat ze dat ooit wel gedaan hebben. Ze kan zich het niet herinneren. Ze waren sinds haar heugenis altijd al een beetje koel tegen elkaar. En na de scheiding was alles een stuk vrijer. Er heerste niet meer zo een bedrukte sfeer in de boekenwinkel en in huis, dat boven de boekenwinkel zit. En haar vaders humeur is er ook een stuk beter op geworden. Verder heeft Damanja nog niet zo heel veel meegemaakt, ze woont al haar hele leven op dezelfde plaats vader is heel beschermend en wil altijd weten waar Damanja heen is en wat ze aan het doen is. Qua belevenissen is ze eigelijk nog best een groen blaadje. Damanja zit daar niet zo mee. Ze zou naar haar moeders familie kunnen gaan voor een spannender leven, maar voorlopig kiest ze daar nog niet voor.

Andere kenmerken/opmerkingen: Vader bezit een boekenwinkel wat meest van de tijd toch erg goed loopt. Ze zijn zeker niet rijk maar kunnen zeer goed rondkomen. Ze is erg dol op haar vader en is vaak nog erg van overtuigd dat hij gelijk heeft.
Back to top
View user's profile Send private message
Inwe Surion
Nachtdwaler


Joined: 19 Dec 2004
Posts: 245
Location: Raganorck

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 7:18 pm    Post subject: Reply with quote

Wauw! Mooi verzonnen, vooral het verleden. Ik hoop dat je ook naar de Larp komt?
_________________
Miljoenen krioelen, zoeken hun weg, in een doolhof van denken waar geen weg terug meer is.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Lunea
Dromenvanger


Joined: 30 Jun 2002
Posts: 558

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 9:30 pm    Post subject: Reply with quote

Idd een mooie aanwinst voor Raganorck.

Welkom in Raganorck!

Mocht je willen lezen aan welke regels je gebonden bent voor het rollenspel, dan raad ik je nog aan de "Basisregels voor Raganorck" en "Roleplaying vragen en antwoorden" en "Wat te doen met drows & draken?" te lezen. Al deze info staat in de draad "De raad der wijzen" , waar zich nog meer nuttige informatie bevindt. Neem a.u.b. even de tijd om die draad te lezen! Voor wat meer achtergronden over de stad Raganorck, bezoek dan eens "Raganorck voor dummies", waar in het kort de situatie in de stad wordt geschetst voor beginnende spelers. Lees ook eens de rest van de website. Als je nog vragen hebt over de werking van het forum zelf, ga dan naar de FAQ. De voertaal op het forum is het Nederlands. Dus geen Engelse woorden/namen en begrippen gebruiken. Neem even de moeite om daar op te letten en het aan te passen.

Verder is het erg makkelijk voor de lezers van je berichten als ze je karakter een beetje kunnen volgen. Als je dus van draad wisselt, is het handig om onderin je post te vermelden waar je naartoe gaat en bovenin je eerste post in de nieuwe draad te vermelden waar je vandaan kwam.
Bijvoorbeeld:
- ((Lupijn naar: "Gannon: de hoofdstraat >> Op straat"))
- ((Lupijn vanuit: "De Tien torens >> De toren van Geschiedenis"))

Als laatste wijs ik je nog op de Raganorck-Larp (levend rollenspel), welke op 22 januari plaats vindt in het Archeon. Naast de officiële pagina is er op het forum nog meer informatie te vinden over dit evenement.

Veel spelplezier!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Kaylee
Verloren en Vergeten


Joined: 19 Jan 2005
Posts: 31

PostPosted: Thu Jan 20, 2005 1:23 pm    Post subject: Reply with quote

dankjewel allebei.

Larp zit er niet in ik heb al wat zaterdag heb ik opendag op school en bovendien is beetje kortdag ook. Op zich lijkt Larp me wel leuk ooit, misschien een volgende keer.

ga binnenkort wel posten eerst even een beetje lezen. Eerste post is lastig, vind ik..
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Raganorck Forum Index -> Lijst van Inwoners All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group